Ofte stillede spørgsmål

Ja. Vi vil meget gerne komme forbi jeres forretning, og undervise omkring splitleasing, der er relevante for jeres virksomhed og jeres kunder, så I kan yde den bedst mulige rådgivning – Og opnå de bedst mulige resultater.

Nej. Ikke uden jeres udtrykkelige samtykke. Respekten for jeres relation til jeres klienter er i vores øjne en afgørende faktor for et tillidsfuldt samarbejde.

Vi kommer meget gerne til et møde hos jer, hvor vi sammen med kunden kan gennemgå mulighederne med splitleasing.

Det korte svar er: Ja, systemet lever op til alle SKAT’s krav.

Den lidt længere forklaring får du herunder:

Splitleasing betyder, at omkostningerne på bilen bliver fordelt mellem din erhvervsmæssige kørsel og din private kørsel. Du betaler selv for din private kørsel, og kan dermed undgå at blive beskattet af fri bil. Til gengæld kræver SKAT en korrekt registrering af de kørte kilometer, og stiller derfor krav om en elektronisk kørebog, der indeholder minimum følgende oplysninger:

  • Navn, adresse, cpr-nr. eller arbejdsnr.
  • Dato for kørsel
  • Kørslens formål
  • Kørslens mål og evt. delmål
  • Antal kilometer
  • Den anvendte sats
  • En beregning

Systemet logger din bils kørsel. Den “overvåger” dig ikke i den forstand, at den ikke sender nogen personlige data videre til andre end dig og dit kørebogssystem. Systemet lever op til kravene i EU’s persondataforordning, som har til formål at beskytte dine data, og du vil altid kunne få dine data slettet. Vi kigger ikke på din kørsel, uden at du giver os lov, og ingen andre kan se data knyttet til dig.

Både ja og nej. Før hver tur kan du let angive formålet med et enkelt klik på den medfølgende fjernbetjening. Så behøver du ikke efterfølgende tjekke, om fordelingen er korrekt.

Systemet kan også registrere turens formål automatisk. Det kræver bare, at du i forvejen opretter dine arbejdstider, foretrukne adresser o.l. Systemet vil herefter følge din indstilling til, hvornår en rute skal være “Privat” eller “Erhverv”. Og efterfølgende kan du altid selv logge ind i systemet og nemt kategorisere dine ture.

Dine ruter kommer automatisk ind i systemet 3-5 min. efter din tur er stoppet. Systemet skal lige registrere, at du er stoppet og ikke bare holder stille, og derefter beregner systemet dine data.

Du kan gøre alt muligt for at få hjælp. Vi har bestræbt os på at lave videoer på YouTube til dig her – Youtube Videoer – Du kan også skrive til os på autolog@fleetcomplete.eu.

Som en del af splitleasingaftalen er det et krav, at alle driftsudgifter administreres og betales af Splitleasing-Danmark, som derefter fordeler og opkræver hos hver leasingtager i forhold til kørte km.

Driftsudgifter som SKAL indgå i aftalen.

-Leasingydelse
-Brændstof
-Service omkostninger
-Forsikring
-Ejerafgift

Som beskrevet i ovennævnte er der kraft omkring hvilken driftssudgifer der skal indgå i en splitleasingaftale. Dog er det ikke alle udgifter der må fordeles. Nedenstående skal ikke fordeles.

Driftsudgifter som IKKE kan indgå i aftalen

-Broafgifter
-Fartbøder
-Parkeringsbøder
-Vejafgifter
-Færge
-Parkeringsafgifter