IT-udvikler hos ASG-Digital

Vil du udvikle dig i PHP- og Java-programmering i vores kraftigt voksende datterselskab, ASG-Digital?


Hvem er vi?

Autosource Group Digital i Odense SV udvikler banebrydende IT-løsninger skræddersyet til bilbranchen, og vores mål er at skabe nemme og gennemført professionelle løsninger for bilforhandlere, finansielle institutter og bilimportører. Vi er sprængfyldt med ideer og har derfor brug for kræfter til at udføre disse.

Hvad skal du?

Din primære arbejdsopgave vil bestå af kodning i PHP eller Java. Vi ser gerne at du har erfaring med programmering – men hvis du er hurtig til at lære, betyder det ikke noget, hvis du mangler erfaring indenfor disse kodesprog. Om du er højtuddannet eller selvlært spiller ingen rolle, så længe du er åben, nysgerrig på problemer og interesseret i at udvikle dig. Stillingen er fuldtid.

Opgaver

Du kommer til at kode vores hjemmeside, som præsenterer vores produkter på en overskuelig og brugervenlig måde. Har du sans for detaljer, design og brugervenlighed, er det derfor en fordel.

Forventninger

Vi forventer, at du udviser lærevillighed og er i stand til selv at opsøge informationer til at løse de konkrete udfordringer, du vil støde på undervejs. Du kan naturligvis sparre med dine kollegaer, ligesom vi også forventer at kunne få sparring af dig.

Ærlighed og høj arbejdsmoral vægter højt, hvor vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø på et ungt og ambitiøst team.

Porsche splitleasing danmark splitleasingdanmark

Du er:

  • Lærevillig
  • Interesseret i at udvikle dig
  • Løsningsorienteret
  • Selvstændig og initiativrig
  • Bidrager til et positivt, sjovt og uformelt miljø

 

Hvis vi har fanget din interesse, må du meget gerne fremsende en kort ansøgning med tilhørende CV til nedenstående adresse.

Ansøgningsfrist er snarest mulig.

ASG-Digital ApS
Bondovej 16
5250 Odense SV
Att: IT-chef Jacob Fjord Glaven  – jf@asg-digital.dk