Hvad siger kunderne?

Struktur og trygge rammer

Hvad siger kunderne? Med Splitleasing-Danmark som samarbejdspartner kan du, som bilimportør, bilforhandler, bank osv., se frem til et forløb med professionalisme på højeste plan, hvor du altid er i gode hænder, hvad end det drejer sig om bilen eller din splitleasingaftale.

Vi har digitale løsninger der øger effektiviteten og hastigheden på ekspeditionstiderne, så du altid kan være et skrift foran

Hvad siger kunderne?

Skal det være dig?

Hvis du har et brændende ønske om at komme igang med splitleasing, er du kommet til det rigtige sted.

SplitleasingDanmark står klar til at rådgive og fortælle om splitleasing og alt det omkringliggende. Det kan være alt fra hvad splitleasing går ud på til hvordan du kommer igang hos SplitleasingDanmark. Du kan også læse om splitleasing her.

Er du allerede bekendt med splitleasing og bare gerne vil komme igang, skal du kontakte en af vores SplitleasingDanmark-forhandlere.
Gennem vores enorme forhandlernetværk, har du rige muligheder for at finde en SplitleasingDanmark-forhandler nær dig. Forhandlerne hjælper dig med at komme igang med din splitleasingaftale og din splitleasingbil, og det er dem som hjælper dig med din splitleasing-bil. SplitleasingDanmark står udelukkende for rådgivning og administration til dig.

hvad siger kunderne?

Til forhandlere

Hvis du står som forhandler og brænder for at komme i gang med splitleasing, men ikke helt kan magte opgaven med splitleasingadministration, skal du bare læse videre.

SplitleasingDanmark står klar til at rådgive og oplære både dig og dit salgspersonale i splitleasing. Vores oplæring og rådgivning tilpasses 100% efter den enkelte forhandlers behov, hvor du kan styrke din kundeloyalitet samtidigt med de får en god oplevelse.

Ved samarbejdets etablering, afholder vi et træningsforløb der sikrer at rådgivningen i giver videre til jeres kunder, er af den højeste kvalitet.

Kontakt os i dag