Fleet manager/leasingssupporter

Brænder du for biler, har flair for tal, og trives med mange bolde i luften, hvor det falder dig naturligt at yde kundeservice på et højt niveau?


Autosource Group har 4 selskaber under sig SplitleasingDanmark, ASG Digital, ASG Care og Flexlease.nu

Vi er i rivende udvikling med kraftig vækst, og søger derfor en struktureret administrationsmedarbejder til vores kontor i Odense hvor systematik, agilitet og høj etik er nøgleordene. Her yder vi service til vores søsterselskaber inden for billeasing. Vi er et hus med mange dygtige profiler, og vi har en agil arbejdstilgang med en udviklingsorienteret approach til branchen, og derfor forventes det samme af dig.

Jobbet består af direkte kontakt til vores samarbejdspartnere. Her vil du blive en nøglespiller i at drive en effektiv arbejdsgang samt sikre en optimal oplevelse såvel internt som eksternt.

Det er derfor vigtigt, at du er struktureret, positiv og fokuseret i dit arbejde. Det er afgørende, at du kan holde mange bolde i luften og stadig følge alle opgaverne til dørs.

Dine primære arbejdsopgaver bliver følgende:

  • Kontrakthåndteringer
  • Kreditvurderinger
  • Værdifastsættelse af registreringsafgifter
  • Vurdering af biler
  • Daglig kontakt til vores samarbejdspartnere og forhandlere

Det tilbyder vi:

At udvikle dine faglige egenskaber inden for bilbranchen, hvor du får tæt berøring med både Leasing, kundesupport og selvfølgelig biler i al almindelighed. Vi vægter ærlighed og høj arbejdsmoral højt. Du vil blive en del af et dynamisk arbejdsmiljø og en del af ungt og ambitiøst team med et fladt hierarki.

Det er vores mål at give vores samarbejdspartnere, herunder bilimportører og bilforhandlere, muligheden for at øge sit salg igennem professionel rådgivning.

Vi arbejder altid efter vores nøgleord: Ordentlighed, agilitet, sober og objektiv rådgivning.
Vi sætter en ære i at være korrekte, handlekraftige og kompetente i vores virke. Vores mission er at være den foretrukne leverandør til den danske bilbranche, der ønsker en splitleasingløsning.

Du er formentlig allerede i dag ansat i en lignende stilling eller, at dine ambitioner går i den retning. Branchekendskab er et krav.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingsdirektør Jonas Pasgaard Krogh på tlf. 29 700 700 eller mail jpk@autosourcegroup.dk

Lever dine personlige ambitioner op til ovenstående, glæder vi os til at høre fra dig.

Fremsendelse af relevant CV og ansøgning sendes til:

Hr-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet Fleet manager/leasingsupporter

Ansøgningsfrist: 15. juli 2021 og forventet opstart er snarest muligt.