Bliv forhandler

Bliv forhandler hos en seriøs & professionel samarbejdspartner

Bliv forhandler og samarbejdspartner i SplitleasingDanmark og du vil som bilimportør, bilforhandler, bank, osv., kunne tilbyde dine kunder den mest optimale løsning inden for splitleasing. Du får mere tid i løbet af din arbejdsdag, da vi står for administrationen der følger med splitleasingsager.

Vores splitleasingberegner tager udgangspunkt i vores lange erfaring, branchekendskab, vores stabile medarbejderstab samt et ønske om at levere personlig service på et højt fagligt niveau. Bliv forhandler i dag!

Bliv forhandler og styrk dit salgspersonale, dine kunder – og din konkurrenceevne

Splitleasing-Danmark tilbyder din virksomhed og dit personale professionel rådgivning og oplæring i splitleasing, så dine medarbejdere kan blive eksperter.

Vi ønsker altid rådgivning af høj kvalitet, hvorfor du, i starten af vores samarbejde, gennemgår et træningsforløb. Træningsforløbet udruster dig og dine medarbejdere med viden og know-how indenfor splitleasing og det tilhørende marked.
Dette oplærlingsforløb tilpasses specifikt til dig, så hver enkelt forhandlers behov og ønsker bliver imødekommet.

Når du samarbejder med SplitleasingDanmark, kan du trygt give dine kunder en god oplevelse med splitleasing, og samtidige styrke kundeloyaliteten.

Har du lyst til at høre mere omkring hvordan I kommer i gang som samarbejdspartner hos SplitleasingDanmark?

Kontakt os på tlf. +45 70 70 75 08