Bliv forhandler

Bliv forhandler hos en seriøs & professionel samarbejdspartner

Bliv forhandler og samarbejdspartner i SplitleasingDanmark og du vil som bilimportør, bilforhandler, bank, osv., kunne tilbyde dine kunder den mest optimale løsning inden for splitleasing. Du får mere tid i løbet af din arbejdsdag, da vi står for administrationen der følger med splitleasingsager.

Vores splitleasingberegner tager udgangspunkt i vores lange erfaring, branchekendskab, vores stabile medarbejderstab samt et ønske om at levere personlig service på et højt fagligt niveau.

Bliv forhandler i dag!

Styrk dit salgspersonale – og din konkurrenceevne

Splitleasing-Danmark tilbyder din virksomhed og dit personale professionel rådgivning og oplæring i splitleasing, så dine medarbejdere kan blive eksperter.

Vi ønsker altid rådgivning af høj kvalitet, hvorfor du, i starten af vores samarbejde, gennemgår et træningsforløb. Træningsforløbet udruster dig og dine medarbejdere med viden og know-how indenfor splitleasing og det tilhørende marked.
Dette oplærlingsforløb tilpasses specifikt til dig, så hver enkelt forhandlers behov og ønsker bliver imødekommet.

Når du samarbejder med SplitleasingDanmark, kan du trygt give dine kunder en god oplevelse med splitleasing, og samtidige styrke kundeloyaliteten.

Har du lyst til at høre mere omkring hvordan I kommer i gang
som samarbejdspartner hos SplitleasingDanmark?

Kontakt os på tlf. +45 70 70 75 08

Hvorfor vælge SplitleasingDanmark?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med den nyeste viden inden for vores digitale løsninger og autobranchen
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med den nyeste viden inden for vores digitale løsninger og autobranchen

Digitale løsninger med konkurrencedygtige egenskaber

Splitleasingberegner

Meget af vores splitleasingadministration foregår via vores splitleasingberegner. Her kan du nemt beregne en splitleasingsag, vise dine kunder fordelene ved at splitlease, underskrive kontrakter, printe prisskilte og meget mere.

Vores brugerflade er intuitiv og let at finde rundt i, som gør det enkelt for dig at holde styr på de mange elementer i splitleasingaftalerne.

Når du er en SplitleasingDanmark-samarbejdspartner, vil du have adgang til disse funktioner. Vi lærer selvfølgelig dig og dine medarbejdere op i at bruge beregneren.

Afgiftsberegner

Udover leasingberegneren, har vi adgang til en banebrydende afgiftsberegner igennem vores søsterselskab ASG-Digital. Beregneren er automatisk, og giver os en fyldestgørende dokumentation for afgiften på mindre end en halv time.

Det vil sige at vi hurtigere kan vende tilbage med tilbud og lign., i forhold til hvis vi beregnede afgiften manuelt. Beregneren forhåndsvurderer afgiften på alle biler i hele verden. Den kan finde biler i DMR, samt biler fra mobile.de og autoscout.24.

Du har også mulighed for at taste informationerne om bilen manuelt. Derfor kan du som forhandler, give dine kunder en god oplevelse, og altid være hurtigt ude med splitleasingtilbud.

Du kan høre meget mere om ASG-Digital og deres afgiftsberegner ved at kontakte dem på tlf. +45 70 70 72 27

Hvis du både bruger vores splitleasingberegner og ASG-Digitals afgiftsberegner har du mulighed for at koble dem sammen.
Det vil sige at når du får en afgift forhåndsvurderet af ASG-Digitals afgiftsberegner, bliver alle informationerne automatisk udfyldt i vores splitleasingberegner.