Karriere som administrationsmedarbejder

Bliv en del af teamet som administrationsmedarbejder på vores kontor i Odense


Brænder du for biler, har flair for tal, trives du med mange bolde i luften, og falder det dig naturligt, at yde kundeservice på et højt niveau?

Så har du nu mulighed for at blive en del af SplitleasingDanmark. Vi er i rivende udvikling med kraftig vækst, og søger derfor en struktureret administrationsmedarbejder til vores kontor i Odense, hvor systematik, agilitet og høj etik er nøgleordene.

Jobbet består af direkte kontakt til vores samarbejdspartnere. Her vil du blive en nøglespiller i at drive en effektiv arbejdsgang, samt sikre en optimal oplevelse såvel internt som eksternt.

Det er derfor vigtigt, at du er struktureret, positiv og fokuseret i dit arbejde. Det er afgørende at kunne holde mange bolde i luften, og stadig følge alle opgaverne til dørs.

Dine primære arbejdsopgaver bliver følgende:

  • Kontrakthåndteringer, herunder tegningsregler, hvidvask og GDPR
  • Kreditvurderinger
  • Værdifastsættelse af registreringsafgifter
  • Vurdering af biler
  • Daglig kontakt til vores samarbejdspartnere og forhandlere

SplitleasingDanmark er et uafhængigt, professionelt splitleasingselskab, som tilbyder den danske bilbranche korrekt administration og rådgivning omkring splitleasing.

Det er vores mål at give vores samarbejdspartnere, herunder bilimportører og bilforhandlere, muligheden for at øge sit salg, igennem professionel rådgivning.
Vi arbejder altid efter vores nøgleord: Ordentlighed, agilitet, sober og objektiv rådgivning. Vi sætter en ære i at være korrekte, handlekraftige og kompetente i vores virke.

Vores mission er at være den foretrukne leverandør til den danske bilbranche, der ønsker en splitleasingløsning.

Du er formentlig allerede i dag ansat i en lignende stilling, eller du har ambitioner i den retning. Branchekendskab er et krav.

Lever dine personlige ambitioner op til ovenstående, glæder vi os til at høre fra dig.

For nærmere information og fremsendelse af relevant CV og ansøgning:

SplitleasingDanmark A/S
Bondovej 16
5250 Odense SV
Att.: Dir. Jan-Erik Gaba – jeg@flexlease.nu

Ansøgningsfrist: t.o.m. 18 oktober 2019

hvad siger kunderne?